Hlavní navigace

Kde sledovat Petru Kvitovou ve finále Turnaje mistryň [video]

30. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

V 16.00 vypukne finále Turnaje mistryň, ve kterém se naše Petra Kvitová postaví Bělorusce Viktorii Azarenkové. Bohužel žádná z našich televizí nepřenáší bezplatný živý přenos, takže pokud nemáte satelit, kabelovku nebo IPTV s Eurosportem, máte smůlu. Vlastně nemáte, protože existuje internet.

Možná znáte placený EurosportPlayer.cz za poplatek 3,90 eura za měsíc. Pokud se však spokojíte s cizojazyčným nebo žádným komentářem a horší kvalitou obrazu, můžete risknout alternativní přenosy zdarma.

Např. na LiveScoreHunter najdete rozcestník aktuálních přenosů, kde je každý zápas ze všech možných sportů nabízen ve více streamech současně. Je to trochu loterie, ve většině případů budete potřebovat Flash Player nebo plugin Windows Media Player, ale jinou možnost bohužel nemáte. Dnešní tenisové přenosy najdete na této stránce. V době psaní se zrovna hrálo finále Turnaje mistryň ve čtyřhře, kde se objevila i naše Květa Peschkeová. (Před přenosem je třeba křížkem zavřít reklamy, jsou tam asi tři.)

Tenis

Zápas Petry Kvitové odstartuje až po skončení deblu. Ve finále máme zástupkyni po dlouhých 14 letech, v roce 1997 dokonce zvítězila Jana Novotná. Před ní se to podařilo jen Martině Navrátilové, ať už zastupovala Česko, či USA. Viz Wikipedia.