Hlavní navigace

Kingdom Come: Deliverance II se Gamesconu naplno ukázal. Známe cenu, obsah sběratelské edice i plnohodnotný gameplay

Sdílet

Mimo plnohodnotný gameplay dlouhý bezmála 20 minut známe nyní už ceny a obsah sběratelské edice.

Na včerejší zahajovací prezentaci Gamescon Opening Night Live přišla řeč i na Kingdom Come: Deliverance II, kde si pro své fanoušky připravilo studio Warhorse zbrusu nový gameplay trailer. V ukázce dlouhé bezmála 90 sekund jsme dostali další nástřel krajiny a okolí Kutné Hory, ukázku souboje s tamní stráží a také pohled na postavu polského původu, která se o pár hodin později blíže poodhalila v představeném dvacetiminutovém gameplay videu.

Zdroj: Youtube.com

Právě v dnešních ranních hodinách jsme totiž dostali další, tentokrát násobně delší plnohodnotný gameplay s komentářem. V něm se nejdříve hlavní hrdina Henry (Jindřich) vydává do vesnice Bylany hledat muže jménem Raněk, následně nás video provede krásami Kutné Hory a ukáže nám některé z mnoha akcí, které město ukrývá.

Zdroj: Youtube.com

Ceny jdou ruku v ruce s aktuálními trendy

Společně s novou porcí lákavého videoobsahu došlo i na upřesnění cen a obsahu sběratelské edice, kterou Warhorse v minulém týdnu ukázal. Hra bude rozdělena do dvou verzí. Základní edice s cenovkou 60 € nabídne plnohodnotný herní zážitek, za příplatek dalších 20 € (tedy 80 €) dostanou hráči bonusový obsah v podobě tří budoucích rozšíření a „sadu galantního lovce“.

MMF24

Hru je možné předobjednat na Steamu, Epicu a PlayStation nebo na Xbox Store. Pokud si navíc hru předobjednáte, máte možnost získat navíc další questovou linku, za jejíž dokončení na vás čeká unikátní sada brnění a zbraní krále Brunswicka.

Kingdom Come: Deliverance 2 ohlašuje první odklad. Přes všechnu snahu vyjde hra v únoru příštího roku Přečtěte si také:

Kingdom Come: Deliverance 2 ohlašuje první odklad. Přes všechnu snahu vyjde hra v únoru příštího roku

Pro největší a skalní fanoušky bude k dispozici sběratelská edice, jejíž předprodej ještě nebyl zahájen, a cena u nás v České republice se odhaduje na 5100 Kč. Sběratelská edice bude obsahovat Gold edici hry (tedy základní hru se třemi rozšířeními a Lion’s Crest bonusovou linkou), 30cm vysokou sošku Jindřicha sedícího na koni Šedivka, sadu tří odznáčků, látkovou mapu Kutné Hory, sadu sběratelských karet a „Letter of Hope“, dopis, který bude ve hře svěřen Janu Ptáčkovi.

Obsah sběratelské edice

Obsah sběratelské edice

Autor: Warhorse