Hlavní navigace

Lian Li na Computexu představí skříň v podobě vláčku

29. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Známý výrobce skříní si pro vás již dříve připravil několik specialit. Ať již to byly skříně PC-U6 Cowry a PC-777 podobné šnečí ulitě, otevřená skříň T60 a neměli bychom zapomenout ani na PC-888 připomínající moderní výškovou stavbu.

Dnes se vynořily informace, že Lian Li připravuje na letošní Computex, jenž proběhne v Taipei mezi 5. a 9. červnem, další unikát. Skříň PC-CK101 je vyrobena, jak již je zvykem u této společnosti, z kartáčovaného hliníku a odkazuje na historické modely parních lokomotiv, které se ve své době proháněly po kolejích. PC-CK101 není ovšem jen statickým modelem. Jak dokládá video níže, tato skříň se bude prohánět po kolejnicích a dokonce bude vypouštět páru z komína. Zdroje jsou bohužel skoupé na další informace. Víme tedy jen to, že do skříně je možné osadit 3,5" a 2,5" pevné disky, optickou mechaniku formátu slim a na boku lokomotivy si můžete povšimnout dvojice USB 3.0 konektorů.

CS24

Zpráva dále hovoří o další skříni, která se bude prohánět po stánku společnosti Lian Li. Měl by jím být upravený model PC-Q15, který svým vzhledem lehce připomíná automobil. O tom, jestli bude skříň PC-CK101 uvedena do prodeje zdroje mlčí, avšak PC-Q15 je již k dostání na pultech prodejců za nepříliš líbivou cenu přesahující
4000 Kč.

Zdroje: TechPowerUp!, Lian Li