Hlavní navigace

Logitech Pure-fi Mobile: repro s hlasitým hands-free

30. 4. 2008

Sdílet

 Autor: Redakce

Pokud vlastníte mobilní telefon, jenž využívá bezdrátovou technologii Bluetooth s profilem vyspělé distribuce zvuku (Advanced Audio Distribution Profile - A2DP), můžete streamovat stereo zvuk do kompaktního reproduktorového systému Pure-Fi Mobile - až do vzdálenosti 10 metrů od vašeho telefonu. A díky driverům o průměru 5 cm s vysokým zdvihem a dvěma 5 centimetrovým tlakovým driverům naplní hudba z mobilního telefonu váš dům, auto nebo kancelář plným zvukem s konkrétními basy a jemnými výškami.

Navíc můžete reproduktorový systém Pure-Fi Mobile využít jako bezdrátový hlasitý telefon. Je vybaven dvěma vestavěnými mikrofony - jedním pro snímání nuancí hlasu a druhým, který snímá a následně blokuje nežádoucí hluk okolí. A nemusíte pro svůj telefon ani sáhnout - tlačítka pro přijmutí hovoru a jeho ukončení na horní části reproduktorového systému vám umožní provádět úkony běžné při telefonování.

Chcete-li se vypravit na cesty, můžete si systém Pure-Fi Mobile hodit do zavazadla, batohu nebo auta a vychutnávat si hudbu kamkoli se vydáte. Kompaktní reproduktorový systém je proveden v jednom kusu a dodává se s ochranným pouzdrem, do něhož se vejdou i napájecí kabely. Nikdy vám tak neočekávaně nedojde "šťáva" - dobíjecí baterie vám poskytnou přibližně 12 hodin pro přehrávání a navíc mají indikátor stavu nabití. Když se baterie vybijí, stačí použít napájecí adaptér nebo mini-USB kabel, které jsou součástí dodávky, a můžete pokračovat v zábavě.

KL24

Očekává se, že reproduktory Pure-Fi Mobile budou ve Spojených státech i v Evropě k dostání počátkem června. Doporučená maloobchodní cena pro Česko je 3 790 korun.

 Odkazy k tématu: Logitech