Hlavní navigace

Logitech Wireless Keyboard K360: klávesnice pro notebooky

4. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Klávesnice Logitech Wireless Keyboard K360, která je určená pro uživatele notebooků, nabízí kompaktní rozměry, klasické rozložení kláves a až tříletou životnost baterie.

Pro všechny, kterým nevyhovuje psaní na stěsnaných klávesách netbooku, je určena klávesnice Logitech Wireless Keyboard K360. Rozměrově je asi o pětinu menší, než běžná klávesnice, rozložení kláves je však stejně pohodlné jako na dekstopové klávesnici, a nechybí ani numerický blok. Má také tlačítka pro internet a média.

klávesnice

Klávesnice nabízí nastavení díky řešení plug-and-play, baterie by měla vydržet až tři roky provozu, samozřejmě při běžné frekvenci používání. Slůvko wireless slibuje bezdrátové připojení díky technologii na 2,4 GHz, se zhruba desetimetrovým dosahem. Miniaturní přijímač Logitech Unifying není nutno z notebooku odpojovat, čímž se snižuje riziko jeho poškození nebo ztráty na cestách.

Klávesnice

Lze k němu také přidat další podporovaná zařízení, jako například myš, klávesnici nebo doplňkovou numerickou klávesnici bez nutnosti připojování dalších USB přijímačů.
Doporučená maloobchodní cena klávesnice je stanovena na 749 Kč.

Zdroj: TZ Logitech