Hlavní navigace

Máte už opravené Windows Live Essentials 2011?

23. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Prakticky žádný běžný software se chybám nevyhne, důležité však je, jak rychle jsou vývojáři řešeny, jestli vůbec. Microsoft si v tomhle oboru zřejmě dává dost záležet, neboť od vydání nové verze rodiny aplikací a služeb Windows Live Essentials 2011 sledoval kvalitu služeb a stížnosti uživatelů.

Ty největší problémy, co se po vydání objevily, opravil v aktualizaci s označením QFE1, kterou poskytuje ke stažení už od 2. prosince minulého roku, protože si jí však mnoho uživatelů zřejmě nevšimlo, nabízí jí nyní volitelně skrze Windows Update.

Jestliže aplikace z Windows Live Essentials 2011 používáte, zkontrolujte, jestli se ve Windows Update tato aktualizace nenachází, popřípadě otevřete dialog "O aplikaci" v Messengeru nebo Fotogalerii a podívejte se na číslo verze. Je-li 15.4.3508.1109, jste za vodou, je-li nižší, raději si stáhněte aktualizaci skrze Windows Update nebo opětovným stažením instalátoru Windows Live Essentials, jestliže jste tuto sadu instalovali před druhým prosincem.

CS24

Mezi opravy patří u Messengeru problém při obnovení videohovorů a přenosů souborů po ztrátě síťového propojení, obtíže při synchronizaci status zpráv mezi počítači a klasická vylepšení v rychlosti a stabilitě, ve Fotogalerii by již nemělo při geotagování docházet k přepisování GPS souřadnic u obrázků, byly také opraveny problémy s překladem jazyků.

Zdroj: Windows Team Blog