Hlavní navigace

Microsoft dovolí, aby si členové domácnosti půjčovali Office 365 Home Premium

7. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Aby novinek kolem kancelářského softwaru nebylo málo, oznámil Microsoft, že v prosinci zaktualizuje placenou službu Office 365 Home Premium. Neowin hlásí, že hlavní výhodou bude snadné sdílení předplatného až se čtyřmi dalšími účty. Každý uživatel bude moct instalovat aplikace Office a také každý získá pro svůj účet 20 GB prostoru v úložišti SkyDrive. Počet instalací nebude neomezený, ale není jasné, zda jich bude pět pro každého uživatele, případně pět pro všechny.

Microsoft nezapomíná ani na sociální Yammer, který koupil před rokem za 1,2 miliardy dolarů. V souvislosti s ní Microsoft připomíná, že připravuje novou aplikaci pro Windows Phone a zanedlouho zcela přepracuje aplikaci pro iPad. Nedávno vylepšil nástroj pro Windows 8. Společnost dále umožnila komunikaci skrze e‑mail i v rámci korporátní sociální sítě.

 

Podobně si vzala na mušku komunikaci v reálném čase, z čehož vzniklo upozornění na to, že druhá strana píše, snadné přidávání uživatelů do konverzace atp. Co přinese budoucnost? Především těsnější integraci Office 365 a Yammeru.

Zdroj: Neowin | Office 365 for business