Hlavní navigace

Microsoft prý další fázi vývoje Windows 10 odhalí na samostatné akci v lednu

28. 11. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Není to úplná novinka, ale díky The Verge víme víc. Microsoft říkal, že zkraje příštího roku se dočkáme Windows 10 Consumer Preview. S nimi nám konečně představí, co dalšího chystá pro spotřebitele, neboť současná Windows 10 Technical Preview nabízí pouze několik málo novinek, přičemž na většinu čekáme. O některých už víme, jiné nás mohou překvapit.

Komentář: Co jsou, co zatím nejsou a co nikdy nebudou Windows 10

V lednu proběhne výstava, konkrétně ve dnech 6. až 9. ledna. Tom Warren se dozvěděl, že Microsoft se sice na výstavu podívá, ale nebude na ní nová Windows odhalovat. Další fázi vývoje Desítek společnost odhalí v témže měsíci, jen na samostatné akci. Do této chvíle mlčela např. o Windows Phone 10.

 

Ovšem s výjimkou, že stávající telefony (Lumie) bude možné upgradovat. Což nepovažuji za zrovna šokující odhalení, za potvrzení nicméně buďme rádi. Z celého plánu známe jen střípky. Windows 10 by měla být konečně oním vysněným systémem pro všechny platformy, takže se po počítačích určitě dočkáme novinek kolem tabletů, mobilů a Xboxu. Detaily o odhalení se prý dozvíme do konce roku.

Zdroj: The Verge