Hlavní navigace

Microsoft uvolnil Windows 10 build 10051 pro mobily. Řeší nejvážnější chyby

22. 4. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Je to týden a něco, co nám Microsoft přinesl teprve druhé sestavení Windows 10 Technical Preview pro smartphony. Řeči o tom, že další sestavení budou proudit častěji, očividně nebyly plané. Po sestavení 10051 přichází sestavení 10052. Jak číslo napovídá, nic moc jiného než opravy nečekejte. Ovšem právě po nich uživatelé trpící dnes a denně kvůli chybám určitě baží.

 

Tato verze Windows 10 Technical Preview je opět určena pouze pro aktualizační kanál Fast. Co tedy vývojáři opravili? Zprovoznili režim v letadle, funguje také vypínání datového připojení. Při upgradu již nebude ztraceno nastavení MMS a slovníky pro navrhování slov při psaní se stáhnou bez potíží.

Microsoft se zbavil rovněž chyby v aplikaci pro ovládání kamery, která znemožnila, aby se hledáček na displeji zobrazil tak, jak by správně měl. Firma se zmínila i o Lumiích z rodiny 52x, které někdy při návratu k Windows Phone upadly do kómatu. Problémy ale měl být vyřešen a včera byla distribuce Windows 10 Technical Preview pro tato zařízení obnovena.

Windows 10 build 10052

Zdroj: Blogging Windows