Hlavní navigace

Microsoft vyprodukuje nové sestavení Windows 8 každý den. Hotovo bude brzy

31. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nacházíme se dny, možná jen hodiny od úplného dokončení Windows 8. Pojďme si ještě naposledy (?) ukrátit čas. Na Twitteru člověk s přezdívkou @Deficiency položil docela zajímavou otázku. Zajímalo ho, jak dlouho trvá produkce jednoho sestavení nadcházejícího operačního systému. Dostalo se mu odpovědi ze strany účtu @BuildWindows8. Někdo z Microsoftu, neznámo kdo, prozradil, že vývojový tým dá dohromady nejméně jedno sestavení za den. Možná i víc. Docela slušná kadence, že?

Další, pro změnu nepotvrzené informace hovoří o tom, že výrobci počítačů by měli Windows 8 dostat do rukou již 1. srpna, tedy zítra. Oficiálně bychom se závěrečného sestavení měli dočkat v prvním srpnovém týdnu. I kdyby Microsoft ohlásil Windows 8 RTM dneska, což by bylo o chvíli napřed, nám to může být celkem jedno. Do prodeje systém půjde stejně až na konci října. Do té doby k němu budou mít přístup pouze vyvolení, tedy především výrobci počítačů, ale i předplatitelé MSDN.

Windows 8 se čerstvě objevila také v centru hromadných licencí. Volume License Service Center patří k indikátorů, podle nich můžeme usoudit, že dokončení operačního systému je opravdu na spadnutí.

Neowin 1 | 2