Hlavní navigace

Na Core i3/i5/i7 si zahrajete Modern Warfare 2

14. 1. 2010

Sdílet

 Autor: Redakce

Na serveru Fudzilla vyzkoušeli novou grafiku od Intelu v Call of Duty: Modern Warfare 2.

Novinka je osazená ve všech 32nm procesorech nové, íčkové řady (všechna Core i3, i5 a dvoujádrová i7) ukazuje, že umí ukázat zuby. V testu nejnovější Call of Duty se podařilo dosáhnout krásného stabilního zobrazování, hodnota FPS se držela zpravidla lece nad 30 FPS.

Abychom trochu zchladili nadšení, rozlišení bylo nastaveno na pouhých 640 × 480, samozřejmě nízké detaily. Grafika však nevykazovala žádné známky kazů a vše běželo, jak má, rychle a hratelně.

Intel hlásá, že nová HD Graphics v Arrandale procesorech je zhruba dvakrát rychlejší než starší GMA 4500M HD, párovaná v současnosti s procesory Core 2 Duo. Testy ovšem ukazují, že zejména díky rychlému přístupu do RAM je někdy rozdíl mnohonásobný. Výše vidíte seznam her, které jsou oficiálně považovány za hratelné na HDG. Dalším bonusem nové grafiky je podpora akcelerace všech možných HD formátů videa (včetně 1080p). A to vše zvládá s nižší spotřebou ve 2D a nepříliš vyšší ve 3D.

ICTS24

Vypadá to, že nenáročným hráčům starších her už bude opravdu stačit i notebook bez dedikované karty, s dlouhou výdrží na baterie.

Zdroj: Fudzilla