Hlavní navigace

Neomezené předplacenky už má i Vodafone. Jsou jiné než od O2

19. 5. 2013

Sdílet

 Autor: Redakce

O2 v úterý představilo tarify Free i pro předplacené služby. Jako balíček si můžete zakoupit týdenní neomezené volání, SMS a k tomu i internet. Vodafone na to zareagoval za dva dny. Předplacenkáři mají možnost si za 20 Kč koupit neomezené volání ve vlastní síti do konce dne. Za stejnou cenu se prodává také balíček na celý víkend. NAbídka začne platit od 20. května.

Služba cílí na uživatele, kteří chtějí ve své síti volat hodně, ale nepravidelně. Při pravidelných platbách už program vyjde dost draze. U týdenního plánu byste zaplatili pětkrát 20 Kč plus dalších 20 Kč na víkend, celkově 120 Kč. U O2 stojí týdenní balíček jen stovku.

Nabídka Vodafonu má kromě ceny dvě hlavní vady. Denní a víkendový balíček mají zvláštní aktivaci, takže pokud si v sobotu objednáte denní, nebude už platit v neděli, jako by tomu bylo u víkendového za stejnou cenu. A pak ještě neomezené volání platí nikoliv na 24 hodin, ale jen do konce dne, kdy byl balíček aktivován.

Jak aktivovat

Balíček Neomezené volání do sítě na den si mohou zákazníci aktivovat za cenu 20 korun vč. DPH prostřednictvím Hlasové samoobsluhy, Internetové samoobsluhy nebo pomocí SMS ve tvaru VOLANI VF DNES 1234 na číslo 7700 (1234 nahradí zákazník svým heslem do Samoobsluhy). O aktivaci balíčku zákazníka během několika minut informuje SMS a od jejího doručení je balíček platný do půlnoci téhož dne.

Balíček Nonstop víkend vychází z oblíbeného produktu Nonstop víkend pro Divokou kartu, který si nyní zákazníci mohou nově aktivovat ke všem předplaceným kartám jen za cenu 20 korun vč. DPH. Aktivaci mohou provést stejným způsobem, pouze v případě, že si zvolí SMS, bude ve tvaru VIKEND A 1234 na číslo 7700 (1234 nahradí zákazník svým heslem do Samoobsluhy). Během několika minut pak obdrží potvrzující SMS o aktivaci služby, která platí od páteční do nedělní půlnoci. 

ICTS24

 

Zdroj: Vodafone