Hlavní navigace

Nokia skrze uniklý snímek předvádí tělo šestipalcové Lumie 1520

9. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Server The Verge přinesl rovnou obsáhlou galerii snímků reálného telefonu, což je příjemná změna oproti renderu níže. Srovnává ho s Xperií Z1. Podle člověka, jenž fotografie uvolnil ke zveřejnění, obsahuje Lumia 1520 rovnou 2 GB operační paměti, 32GB interní úložiště a rovněž slot pro karty typu SD.

Galerii snímků s telefonem Lumia 1520 najdete na serveru The Verge
Galerii snímků s telefonem Lumia 1520 najdete na serveru The Verge

Původní zpráva:

Jistě si vzpomínáte na telefon od Nokie s kódovým označením Bandit. Před několika dny jsme díky uniklému obrázku poprvé viděli prostředí Windows Phone 8 s aktualizací GDR3 v rozlišení 1080p, tedy i s jedním sloupcem dlaždic navíc. Stejný zdroj uvolnil další obrázek, který tentokrát odhaluje tělo samotného smartphonu. Na snímku vidíme přední i zadní část zařízení, s obalem z polykarbonátu. Jedná se o klasický design Lumií, proto fotografie příliš překvapení nepřináší.

Tip: Unikl první obrázek s Windows Phone běžících na obrazovce s rozlišením 1080p

Jen si musíte představit, jak takový obr bude vyhlížet ve skutečné velikosti. Na šestipalcový displej už potřebujete obě ruce, jednou ho prostě neobsloužíte. Dosud největší zařízení s Windows Phone 8 reprezentuje Samsung Ativ S, s úhlopříčkou obrazovky 4,8“. Nejlepší a nejdražší modely od Nokie se prozatím zastavily na 4,5“ – platí to jak pro Lumii 920, tak pro Lumii 1020.

 

CS24

Údajný 20mpx fotoaparát bude představovat další zátěž, takže telefon zřejmě nebude z nejlehčích. To si už ale cucám z prstu. Představení není vzdálené, mělo by k němu dojít 26. září, tak si počkejme na oficiální informace. Na trhu se přístroj podle všeho objeví do konce roku. Nokia ho vybaví opět svým vlastním softwarem, podobně jako současné modely.

Zdroj: @evleaks via LiveSide.net