Hlavní navigace

Nové dokovací stanice s hot swapem a řadič RAID Orico (CeBIT)

8. 3. 2012

Sdílet

 Autor: Redakce

Společnost Orico Technologies se zabývá výrobou produktů pro externí ukládání dat. Na CeBITu představila své nové produkty. Dokovací stanice 8628US3-C pro 2,5" nebo 3,5" pevné disky má rychlé rozhraní USB 3.0, podporuje hot swap a oba zapojené disky lze používat současně. Druhý model s označením 6628SUS3-Cje v podstatě to samé. Oba kousky umí klonovat disky bez použití počítače.

 Orico Technologies Orico Technologies Orico Technologies 

Model 9528RUS3 je podle označení výrobce hliníkovoplastový externí box pro RAID, tedy vlastně NAS. Podporuje pouze 3,5" disky, ale nabídne dobré podmínky dalšího rozšíření: po jednom USB 3.0 a eSATA. Jediné rozumné pole RAID pro dva disky je RAID1, kromě něj podporuje také RAID0 a JBOD.

Orico TechnologiesOrico Technologies

Dalším představeným produktem byl LCR525-1S5R, což je pětiportový řadič RAID určený do 5,25" pozice ve skříni. Podporuje RAID0, RAID1, RAID10, RAID3 a RAID5. Na displeji uvidíte informace o stavu pole, celkové kapacitě a případný výpadek.

Orico Technologies

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.