Hlavní navigace

Nové Spotify pro WP připomene verzi pro Android a dožene chybějící funkce

25. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na současné verzi přehrávače Spotify pro Windows Phone je vidět, že už má něco za sebou. Výrobce na aplikaci už nějakou dobu nesáhl, což naštěstí nebrání v tom, abychom ji vzali zavděk a používali. Za sebe musím říct, že minimálně nepozoruji problémy s výkonem. S funkcemi to ale objektivně nijak slavné není. Aplikace oproti jiným platformám postrádá mj. rádia. A nepodporuje jednu z posledních novinek v hudební síti.

Tip: Spotify má nový webový přehrávač. Už není beta a dostal další funkce

Spotify na konci loňského roku uvedlo možnost přehrávat hudbu neomezeně zadarmo i v mobilu. Což aplikace pro Windows Phone samozřejmě neumožňuje, neboť na takovou možnost jednoduše není připravena. Schytala za to ostatně kritiku v hodnocení. Po zhruba dvou měsících od oznámení převratných změn Spotify světu sdělilo, že na jaře dlaždicový přehrávač kompletně předělá. Podle všeho bude klient od základu přepsán.

 

CS24

Stará aplikace minimálně dodržovala styl Metra. Nová naproti tomu bude silně připomínat svého sourozence pro Android. Těžko se tomu bude někdo divit, ale novinka bude dostupná pouze pro Windows Phone 8. Vývojový tým nám zpřístupní rádia a možnost objevovat obsah. O datu vydání nepadlo ani slovo. Někdy na jaře si aplikaci osahají předplatitelé, přičemž bezplatné přehrávání bude uvolněno o něco později.

Zdroj: Spotify Blog via The Verge