Hlavní navigace

Nový Twitter vyřeší integraci s Windows Phone 8.1. K vyzkoušení bohužel už není

18. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Twitter pro Windows Phone se mění jen velmi pozvolna. Pokud se vám na něm něco nelíbí, raději se poohlédněte po alternativě. Výrazná porce novinek bude dostupná až v souvislosti s Windows Phone 8.1. Dokonce už jednu chvíli byla ke stažení betaverze, jenže po veřejném odhalení ji vydavatel zase nepřekvapivě stáhl.

 

Nový Twitter si proto momentálně nevyzkoušíte, ale aspoň se s námi můžete podívat na novinky. Stávající stabilní verze logicky nereflektuje změny vylepšení v čerstvě dokončeném operačním systému. Jako první proto přichází náprava nedostatků v oblasti integrace. Kvůli novým možnostem sdílení obsahu Twitter nefiguroval v nabídce sdílení v aplikacích. To je samozřejmě obecný problém většiny aplikací.

S novinkou už obsah sdílet můžete. Dále se Twitter integruje do uzlů Fotky a Já, kde si prohlédnete fotografie a odešlete do sítě tweet. Vývojový tým se při té příležitosti pustil do optimalizování běhu, plus podle všeho zapracoval do Twitteru automatické posouvání při automatické obnově příspěvků. Dlaždice zatím není průhledná, takže pod ní neuvidíte obrázek na pozadí. Datum vydání neznáme.

CS24

Nový Twitter se integruje s Windows Phone 8.1
Nový Twitter se integruje s Windows Phone 8.1 | Foto: Windows Phone Central

Zdroj: Windows Phone Central