Hlavní navigace

NZXT nekončí. Za hoaxem stojí hackeři!

14. 7. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Patříte-li mezi skalní fanoušky firmy NZXT, možná jste onen mystifikační e-mail obdrželi také. Včera večer byla webová prezentace společnosti napadena prozatím neznámým útočníkem, který se vyřádil dosytosti: změnil záruční podmínky produktů, smazal velké množství stránek a rozeslal i žertovnou zprávu všem odběratelům newsletteru. Původní znění je vcelku věrné, posuďte sami:

Dear fans, friends, and followers of NZXT

NZXT was established in Los Angeles, California in 2004. Since then, we have produced many revolutionary and exciting products, from Cases to fan controllers. Unfortunately, the current state of the economy has taken a toll on our business, we are now facing the same financial hardships that many of our competitors have also faced. We would like to thank all who supported us throughout the years, purchased our products, and gave us feedback. We value your opinions and business. Our support contact information will continue to be available in order to provide warranty services, however, once current inventories are depleted, no new products will be produced. In leiu of this annoucement, the next ten people to purchase an NZXT Khaos case will receive a Sentry LXE at no cost.

Thank You,

Johnny Hou

Těm z vás, kteří nevládnete angličtinou, nabízím stručný výtažek sdělení výše. Důvodem údajného ukončení výroby je nechvalně známá hospodářská krize, jež dolehla i na NZXT. Následující poděkování za podporu ze strany zákazníků je doprovázeno informací o nezrušení záručních lhůt a dodržení svých závazků. Hacker samozřejmě neopomíná zdůraznit faktické ukončenní produkce. Na samotný závěr dopisu přichází třešnička na dortu: prvních deset zájemců o koupi skříně NZXT Khaos obdrží zdarma luxusní regulátor otáček NZXT Sentry LXE.

Spoluzakladatel Johnny Hou měl dnes ráno plné ruce práce s tím, aby celou záležitost uvedl na pravou míru. Jeho dopis je velice prostý a překladu se zdržím, v zásadě pouze vyvrací tvrzení výše o ukončení výroby a doplňuje brzké uvedení full-tower skříně NZXT Phantom.

CS24

To our friends and loyal customers in the PC enthusiast community,

Yesterday at 7:30 PM PST the NZXT website was infiltrated illegally. While having access to the site, hackers made several malicious changes including sending out an erroneous newsletter to our database claiming that NZXT is going out of business. They also changed product warranties, deleted product and home page banners, etc.

Well, I’m happy to report that NZXT is NOT going out of business and to the contrary we are more excited than ever to be a part of this tremendous industry. We are poised to launch several highly anticipated products over the next two months including the Phantom full tower case we unveiled at Computex. We feel this will provide enthusiasts with one of the most fresh and unique case designs in quite some time.

I’d like to take this opportunity to offer my sincere gratitude to the community for your ongoing support of NZXT. We design our products based on what you need to build a stellar PC and welcome your feedback as to how we can help your computing experience be as enjoyable as possible. Please don’t hesitate to contact me if you have any questions, concerns, or suggestions.

Best regards,

Johnny Hou

Nemálo zákazníků si jistě po této zprávě oddechlo. NZXT patří mezi významné producenty počítačových skříní a přímo souvisejících doplňků, nezřídka se odhodlá i k představení designově nápaditého modelu. Kvalitní zpracování navíc „nezabíjí“ příliš nadsazenou cenou a je tak jednou z voleb i pro uživatele, kteří nemají peněz nazbyt.

Zdroj: Guru3D

Autor článku