Hlavní navigace

NZXT Tempest 210: high-end za hubičku?

19. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

NZXT je všem zájemcům o PC skříně velice dobře známou firmou, která se nebojí nabídnout kvalitní produkty za rozumné ceny. Ani dnes se nejedná o žádnou výjimku, novinka s názvem NZXT Tempest 210 je za svou cenu velice zajímavou volbou – otázkou zůstává, jak nadšeni budeme po reálných testech.

Skříň je „zcela atypicky“ celočerná, velikostně se jedná o mid-tower. Uvnitř naleznete celkem tři 5,25" pozice pro mechaniky (případně disky ve ztišovacích rámečcích), standardních 3,5" pozic zde najdeme rovných osm. Nutno dodat, že montážní systém je bezšroubový, případná výměna disků se tedy jistě obejde bez náročné montáže.

Přední panel je na vstupy (či výstupy) relativně chudý: připravena je dvojice USB portů (jeden typu 2.0, druhý 3.0) a audio porty, nic víc nečekejte. NZXT dále vyzdvihuje u svého nejnovějšího přírůstku důraz na kvalitní chlazení, v praxi to znamená použití jednoho 120mm ventilátoru na pozici intake (tj. na předním panelu) a druhého 140mm outtake umístěného na vršku skříně.

Dostupnost naneštěstí oznámena nebyla, známe ale cenu, která by měla být rovna částce $55 (asi 1000 Kč). Za podobnou cenu se mnoho takto vybavených produktů neprodává, zaujala vás novinka ze stáje NZXT?

Zdroj: techPowerUp!