Hlavní navigace

O2 zpřístupňuje O2 TV i pro zákazníky jiných poskytovatelů internetu

24. 11. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

O2 TV včetně O2 Sport doteď fungovalo společně s O2 internetem, ale s novým set-top-boxem toto omezení padne. O2 dnes představilo set-top-box, na kterém podle vlastních slov pracovalo rok a se kterým můžete využít služeb televize od O2 i s internetem od jiného poskytovatele, například od UPC.

Zařízení nabídne 58 kanálů ze služby O2 TV Air M včetně O2 Sport v HD kvalitě. I u ostatních kanálů se zvažuje zvýšení rozlišení na HD. Současná nabídka O2 TV „na vlastních drátech“ má v HD 12 kanálů. Jde tedy o slabší nabídku, než O2 TV, která dnes funguje pro tablety a počítače pod názvem O2 TV Air. Ta ale současně doznává zlepšení, respektive zvýšení počtu kanálů, což bylo oznámeno již dříve.

Archiv pořadů 30 hodin zpět u všech kanálů by měl zůstat zachován a u O2 Sport bude možné využít multidimenzi (přepínání více utkání či různých kamer). Abyste mohli tuto službu využít i pro (zatím jeden) kanál v HD, je potřeba mít internetové připojení o rychlosti nejlépe alepoň 6 Mb/s. Set-top-box koupíte od 1. prosince za 2136 Kč.

 

zdroj: O2

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.