Hlavní navigace

Očekávaný iPhone 5 konečně zkompletován, oblíbily si jej i Asijské celebrity

4. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Akce Applu, na které se očekává představení nových produktů, včetně šesté verze iPhonu se pomalu blíží. Ač zatím nikdo ze zahraničních novinářů neobdržel oficiální pozvánku, obecně je považované za finální datum 12.9. Již za týden se tedy dozvíme, jak bude nový iPhone vypadat.

Zároveň s tím, jak se jablečný svátek blíží, se zpřesňují informace o plánovaných modelech. Zapojili se i největší weby jako je The Verge. Předevčírem se zde objevilo krátké video, které ukazuje nefunkční iPhone, který je poskládaný z dosud uniklých částí. Můžeme se přesvědčit o delším displeji, protáhlejším těle, menším konektoru a audio jackem na spodní straně. Zároveň konečně vidíme celý telefon smontovaný a také to, jak vypadá vedle iPhonu 4S.

 

Na obrovském hypu, který se kolem nového telefonu opět rozjel, se přiživila i Taiwanská popová celebrita Jimmy Lin. Ten se nechal vyfotografovat se zařízením (pravděpodobně nefunkčním), které samozřejmě vypadá jako nový iPhone 5. Protože však Jimmy celou dobu zíral na domovskou obrazovku, pravděpodobně si nového iOS 6 moc neužil.

Kompletní iPhone 5 Kompletní iPhone 5 Kompletní iPhone 5 Kompletní iPhone 5 Jimmy Lin s iPhonem 5

Nová jablečná placka se objevila i na specializovaném webu GSM-israel, kde je zobrazen společně se zadním krytem.

Zdroj: GSMarena.com, The Verge, gsm-israel.co.il