Hlavní navigace

OCZ oživuje série zdrojů Fatal1ty a ZX

6. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Světoznámá společnost OCZ samozřejmě nemohla ignorovat tak významný veletrh, jakým bezesporu Computex 2011 je, a uvedla hned čtveřici nových zdrojů do svého bohatého portfolia. Výkonnostně se jedná o high-endové kousky pro ty nejsilnější stroje, myslelo se ale také na účinnost.

Začněme zástupcem značky Fatal1ty s výkonem rovných 1000 W. Lesklý černý krasavec se může pochlubit certifikací 80 Plus Gold, modulární kabeláží, rudě podsvíceným ventilátorem a pětiletou záruční dobou. Naneštěstí neznáme rozměry větráčku, můžeme si ale být takřka jisti jeho kultivovaným chodem – OCZ nekvalitu nezná.

Zatímco nálepka „Fatal1ty“ platí spíše za lákadlo na hráčskou obec, varianty označené dvojicí liter „ZX“ jsou více orientovány na běžné megalomany. Za střízlivějším matně černým designem se skrývá opět modulární model s ohodnocením 80 Plus Gold a jednou jedinou 12V větví, která se s chutí postará o napájení i těch nejnáročnějších monster. Záruka je opět pětiletá a již brzy se dočkáte celkem tří variant: 850W, 1000W a 1250W.

CS24

Na nějaké závěry je samozřejmě ještě brzy, OCZ však v posledních letech patří mezi kvalitní výrobce počítačových zdrojů a testy to vesměs potvrzují. Nakonec bude stejně rozhodovat cena, tu však naneštěstí neznáme. V našich luzích a hájích se nové produkty objeví v řádech týdnů.

Zdroj: TweakTown