Hlavní navigace

Oficiálně: Samsung Galaxy S IV bude odhalen 14. března v New Yorku

27. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Neoficiálně se mluvilo se o 15. březnu, nakonec to bude o den dříve. Samsung rozeslal pozvánky na akci Unpacked, která se koná 14. 3. v New Yorku. Máme se dočkat dalšího modelu Galaxy, přičemž hláška „ready 4 the show“ snad definitivně potvrzuje, že půjde o Galaxy S IV. Zatímco první generace byla uvedena v tichosti, druhá se ukázala v premiéře na barcelonském veletrhu MWC a u třetí si Samsung po vzoru Applu sjednal vlastní akci, aby novinka mezi konkurencí nezapadla. U čtyřky je tento model zachován.

 

O SGS4 toho moc nevíme, zatím se Korejcům dobře daří tajit parametry. Jedna spekulace říká, že telefon dostane 4,99" Full HD displej, procesor Exynos 5 Octa, 2 GB RAM a 13Mpx foťák. Unikl i údajný render zařízení. Jenže tento týden se objevují spekulace, že Samsung využije SoC Snapdragon 600 od Qualcommu. A že místo tradičního AMOLEDu Samsung opět sáhne po LCD.

Za dva týdny ale budeme mít jasno. Mimochodem: na pozvánce si všimněte nápisu Samsung Unpacked 2013 Episode 1. Podobných akcí letos musíme čekat více.

Samsung Galaxy S IV se ukáže už 14. března

Zdroj: Samsung