Hlavní navigace

Originální příslušenství udělá z Galaxy S4 herní konzoli nebo trenéra

15. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung Galaxy S4 je telefon, kterému po hardwarové stránce není moc co vytknout. Korejci se tentokrát chtěli více odlišit především softwarem. Nad Androidem postavili kromě rozhraní TouchWiz celou řadu aplikací, které rozšíří jeho možnosti. Originální příslušenství, které si budete muset koupit zvlášť, pak telefon ještě vylepší a některým aplikacím dá nový smysl.

S Band

Nová konkurence pro známý krokoměr FitBit. Samsung S Band je jednoduchý náramek, který umí měřit kroky, ušlou vzdálenost a počet spálených kalorií. Pokud jej budete mít v noci, na základě pohybů změří i kvalitu spánku. Pomocí Bluetooth 4.0 komunikuje s aplikací S-Health 2.0. Voděodolná kontrukce ochrání náramek až do hloubky 10 metrů, takže můžete běhat i po dně bazénu. :)

S Band
S Band

S View Cover

Chytrý kryt ochrání předek i zadek telefonu, díky výřezu uvidíte na hodiny nebo jiný widget, případně zkontrolujete, kdo volá.

S View Cover
S View Cover

Game Pad

Gamepadů třetích stran, do kterých zapojíte mobil, a tím jej proměníte v jednoduchou herní konzoli, jsou plné čínské obchody. Samsung vyrobil originální příslušenství, které můžete použít na libovolný telefon s úhlopříčkou 4–6,3". Gamepad funguje bezdrátově skrz Bluetooth (páruje se díky NFC). Má dvě analogové kolébky, směrový kříž a čtyři akční tlačítka. Na první pohled ale vypadá dost lacině a neergonomicky.

Game Pad
Game Pad

Wireless Charging Pad / Cover

Při uvedení jsme se podivovali, že novému topmodelu chybí bezdrátové nabíjení. To bude dostupné formou volitelného příslušenství. V sadě najdete speciální zadní kryt a nabíjecí indukční podložku.

Wireless Charging Pad / Cover
Wireless Charging Pad / Cover

Flip Cover

Obyčejný obal ve tvaru knížky. Často jsme jej viděli v nedávných reklamách Samsungu.

Flip Cover
Flip Cover

Pouch

Originální kožené pouzdro.

Pouch
Pouch

Protective Cover+

Tento „bumper“ ochrání boky a záda telefonu před pádem a škrábanci, displej ale nezakrývá. A znáte to s tím padajícím namazaným chlebem.

Protective Cover+
Protective Cover+

Headset

Lepší sluchátka než standardní, v každém budou dva měniče. Tím chce Samsung pokrýt větší frekvenční rozsah a vyzkouzlit lepší zvuk. Ploché kabely by se zase neměly zamotat.

Headset
Headset

Extra Battery Kit

Přestože má Galaxy S4 nadprůměrný akumulátor, koupit půjde další i s nabíječkou. Externí akumulátory, které si můžete koupit, telefon neustále dobíjí. Tato sada to nejspíš umí také, ale především obsahuje vyjímatelný článek, který lze rovnou vložit do telefonu a okamžitě „natankovat plnou“.

Extra Battery Kit
Extra Battery Kit

HRM

Dalším fitness doplňkem je snímač tepové frekvence HRM, díky kterému bude aplikace Running Mate hlídat jestli srdce dobře pumpuje.

HRM
HRM

Body Scale

Správná digitální váha pro geeky. Má Bluetooth, podporuje až sedm uživatelů a pomocí aplikace S-Health 2.0 si telefon pohlídá vaši hmotnost.

CS24

Body Scale
Body Scale 

Foto: Samsung