Hlavní navigace

Pět nejdivnějších gadgetů: od líbacího stroje až po záchodovou RSS čtečku

Sdílet

Zdroj: Redakce

Telefon jako vibrátor

Jen co telefony před lety dostaly funkci vibračního zvonění, ihned několik vtipálků napadlo, že by se mobil mohl použít i jako erotická pomůcka. Dřívější telefony k tomu navíc i sváděly, protože měl „vhodnější“ tvar a samotné motorky byly silnější než dnes. Třeba takový Ericsson R310s snad nikdo nebral vážně.

Ale telefon stále patří spíš do kabelky, proto se ukázaly jiné hračky, které dokáží mobilní zařízení využít chytřeji. Třeba VibraExciter: skutečný vibrátor, který reaguje na příchozí signály z GSM sítě. Stačí SMS nebo prozvonění mobilu v okolí 75 cm a hračka se sama spustí. Po ukončení přenosu pak vibruje dalších 20 vteřin.

VibraExciter

Stimulátor VibraExciter si můžete koupit v černé nebo stříbrné variantě za necelých 25 liber. Prodává se i pánská verze. Zde najdete video, jak zařízení funguje (samozřejmě pouze teoreticky).

Kiss Transmission Device: Líbáš jako robot

Japonci vynalezli další pozoruhodný nástroj, tentokrát pro přenos polibku. A to znamená jediné, konečně se můžeme muchlovat i s počítačem.

Je známo, že většina komunikace mezi lidmi probíhá více fyzicky než verbálně, dosavadní výrobci se ale zatím zaměřovali pouze na tu verbální formu komunikace. Toho se chytli na jedené japonské univerzitě a velmi jednoduchým způsobem, za pomoci trubičky připomínající brčko a klasického rotujícího motůrku, vynalezli přístroj pro přenos polibku.

" frameborder="0" height="314" width="500">

První člen páru může pomocí „gymnastiky jazyku“ rotovat s brčkem, tento pohyb je zaznamenáván počítačem a vysílán na druhé zařízení, kde může partner/partnerka „uspokojení“ opětovat anebo si jen užívat. Zaslaný kód je samozřejmě možné si i uložit a přístroj využívat, ikdyž ten druhý není zrovna „online“.

Vývojáři si samozřejmě uvědomují, že brčko ke kompletnímu uspokojení nestačí. Vývoj druhé verze zařízení si však vyžádá delší dobu, protože vymyslet jak nahradit aspekty jako chuť, způsob dýchání či vlhkost jazyka nějakou dobu potrvá. To si ale ještě počkáme. První verze ale už na trh míří. Přemýšlíte o koupi :-) ?

Zdroj: DigInfo (via Engadget)

Budík s vrtulkou

Dnes už nejspíš většinu z vás budí mobilní telefon. Pokud jste ale staromilci se smyslem pro humor, můžete zkusit specializovaný alarm. Primárními funkcemi je zobrazení času, buzení a má také podsvětlený displej.

Jenže budík dělá ohromný hluk, že by vzbudil celý panelák, a navrch ještě roztočí vrtuli, která pak vyletí (a možná vás i praští do obličeje). Samotná vrtule funguje jako klíč k vypnutí alarmu, takže ji musíte najít a zaklapnout, aby zvuk přestal. Tomu říkám motivace! Názornou ukázku najdete na videu.

Flying Alarm Clock

Budík Flying Alarm Clock si můžete koupit za 20 dolarů.

Zdroj: ThinkGeek

Záchodové počteníčko

Časopisy a noviny vždy patřily na záchod pro ukrácení chvíle. Dnes už si s sebou můžete vzít notebook, tablet nebo jen telefon, abyste si mohli číst jako naši předkové. V hlavách designérů se ale zrodil nápad na RSS čtečku s tiskárnou, jež používá toaletní papír. Jedná se o pouhý koncept a zařízení zřejmě nikde a nikdy nekoupíte, ale nápad je to úžasný.

RSStroom Reader

RSStroom Reader by se připojil k internetu bezdrátově, mohl by podporovat neomezený počet kanálů RSS 2.0 / Atom a články by se řadily náhodně. Deluxe verze může mít biometrický snímač, aby se k odběru svých vlastních zpráv mohl přihlásit každý člen rodiny.

Zdroj: DJSpyHunter

Pivko a telka

Jak udělat univerzální dálkový ovladač ještě univerzálnějším? Přidat mu funkci otvíráku. Zrovna když v televizi dávají hokej, přijde Clicker vhod. Na Amazonu si jej můžete koupit za 24 dolarů. Radost budou mít také děti, které už nebudete muset stále posílat do kuchyně pro ten „analogový“ otvírák.

Clicker

MMF24

Bonus: Zadkokroutič

Zvláštní cenu o nejzbytečnější gadget si zaslouží Shaking Hip USB. Není to ani flashka, ani USB hub, ale pouze kroutící se zadek bez dalších funkcí. A stojí přes 21 eur. Kdybyste alespoň ty kalhotky mohli vyměnit. Takhle musíte každou barevnou variantu koupit zvlášť.

" frameborder="0" height="314" width="500">