Hlavní navigace

Pizzatime.cz: jídlo do domu na pár klepnutí

31. 8. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na české síti se objevil nový startup Pizzatime.cz – rychlé objednání pizzy a jídel až do domu. Za projektem stojí stejný tým jako v případě úspěšného Lunchtime.cz, který monitoruje denní menu v restauracích. Okolo jídla se tedy točí znovu, ale tentokrát ani nemusíte vycházet z domu.

Portál spojuje jednotlivé restaurace/pizzérie se zákazníky. V současné době pokrývá 87 restaurací v několika městech Česka, nejvíce v Praze (28) a Brně (16). Při objednávání se nemusíte ani registrovat, ale častější pojídači si mohou profil vytvořit, případně se přihlásit pomocí Facebooku.

PizzaTime.cz

Pokud si nějaká restuarace u PizzaTime založí účet, uživatelé mohou vidět kompletní nabídku jídel včetně cen, dopravného, doby dodání a jídlo si pak rovnou objednat. Provozovatelé slibují, že časem přibudou různé akce a soutěže, ve kterých můžete k objednávce dostat třeba další jídlo zdarma.

„Uběhly dva roky od spuštění našeho prvního projektu Lunchtime.cz, který poskytuje přehled denního menu a restaurací v téměř každém koutě České republiky. Úspěšnost služby Lunchtime.cz s návštěvností 15 000 unikátních uživatelů denně nás přiměla k zamyšlení, jak nabídnout lidem ještě něco navíc,“ říká zástupce Pizzatime.cz Jakub Šafránek.

MMF24

„Často se setkávám s lidmi, kteří jsou pracovně velmi vytížení, nemají tolik času vařit ani chodit do restaurací, a proto hledají alternativní způsob stravování. Díky nové možnosti online objednání jídla na Pizzatime.cz mohou ušetřit drahocenný čas i peníze,“ dodává Jakub Šafránek. 

Zdroj: Pizzatime.cz

Autor článku