Hlavní navigace

Povzdech: Arctic Cooling bude dělat reproduktory

17. 12. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Populární výrobce chladičů se po baterkách vrhá i na sluchátka a reproduktory. Proč povzdech? Nemyslím, že by na tyto trhy přinesl nějaké úžasné inovace a naopak tam, kde jsme měli Arctic Cooling rádi, tedy na poli chladičů pro procesory a grafické karty, poslední roky stagnuje.

No stagnuje, buďme upřímní: Accelero S1 a S2 rozhodně nejsou produktem posledního roku, Accelero Xtreme 4870X2 přišel pozdě a ještě tento chladič stál za smrtí mnoha Radeonů HD 4870 X2, tím nejstrašnějším však bezesporu je uchycení revize 2 populárního Freezera Pro na patice Intelu. Slabomyslně navržené plastové kolíky převzaté z modelu Freezer Xtreme dohání prudší povahy při montáži a hlavně demontáži k záchvatům vzteku, jsou mínusem ve většině testů a Arctic Cooling namísto řešení vrhá síly do baterií, sluchátek a reproduktorů?

Freezer Pro rev. 2 už používá stejně nemožný systém uchycení jako Freezer Xtreme (níže)

Srdce je vylito, teď k samotnému novému byznysu AC: První audio produkty Arctic Cooling se objeví na trhu koncem leldna 2010, švýcarsko-hongkongská společnost začne sluchátky a bude pokračovat počítačovými reproduktorky a headsety.

Před Vánoci Arctic Cooling rozešle na recenze highendový model svých sluchátek se jménem Arctic Sound E361-WM. Pojmenování má svá pravidla:

  • E --> E = earphone

  • 3 --> (1= general, 2 = mid-range, 3 = highend)

  • 61 --> modelové číslo

  • W --> barva (W = bílá, B = černá)

  • M --> mikrofon

 

MMF24

Breeze: nebylo to přímo chladič počítače, ale určitě dobrý nápad, jak využít zkušeností z hlavního byznysu

Autor článku