Hlavní navigace

Připomeňte si legendu. Škoda Favorit slaví 30 let

31. 3. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Náš sesterský web Autobible právě vydává svůj první tištěný speciál. Na 100 stranách magazínu najdete coby hlavní téma Škodu Favorit. Legendární auto, které letos slaví 30. výročí. Dozvíte se o málo známých verzích Favoritu a v rozhovoru s jeho konstruktérem Petrem Hrdličkou se dočtete, jak první moderní škodovka vznikala a jaký měla vliv na to, že firmu nakonec koupili Němci. Na stránkách dále najdete například:

  • Velký test sedmimístných SUV: Škoda Kodiaq proti čtyřem konkurentům Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Mitsubishi Outlander a Nissan X-Trail.
  • Exkluzivní duel dvou supersportů Audi R8 V10 Plus a Jaguar F-Type SVR.
  • Přehled 17 různých variant dveří a nedveří, které najdeme na autech.

Od začátku jsme věděli, že chceme víc než jen sborník článků vydaných původně na webu. Většina obsahu vznikla speciálně pro tištěný magazín a nepočítáme ani s jeho dodatečným překlápěním na web. Papíru sluší jiná forma obsahu než internetu,“ říká Jiří Červenka, šéfredaktor tištěné i onlinové Autobible.

Speciál Autobible vychází 31. března 2017 v nákladu 25 tisíc kusů za cenu 49 Kč. Objednejte si ho online. Přijde vám rovnou do schránky a poštovné máte v ceně!

Objednat za 49 Kč

Autor článku