Hlavní navigace

Prolimatech připravuje chladič Megahalems v zářivě modrém provedení

16. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zhruba před rokem nám výrobce představil chladič Megahalems Black Series, který vycházel z původního pasivu Megahalems. Ten se později dočkal dvou revizí s podporou nových patic LGA 1155 a 2011 od Intelu (rev. B) a patic AMD AM2(+), AM3(+) a FM2  (rev. C). U modré verze chladiče zatím nevíme, o jakou revizi půjde. S největší pravděpodobností však bude podporovat všechny výše zmíněné patice včetně starších LGA 775 a 1366.

Prolimatech Megahalems Blue Prolimatech Megahalems Blue Prolimatech Megahalems Blue Prolimatech Megahalems Blue

Na první pohled nejsou patrné žádné výraznější úpravy oproti původnímu modelu. Ten je vybaven šesticí 6mm heatpipe zahnutých do tvaru písmene „U“ které protínají dva sloupce poniklovaných žeber. Výkon chladiče Prolimatech Megahalems je ostatně i bez úprav vynikající a jednoznačně patří k tomu nejlepšímu na trhu.

 

Dostupnost novinky nebyla dosud zveřejněna, podobně jako cena. Ta se však bude nejspíš pohybovat lehce nad cenou již prodávaných stejnojmenných chladičů. Prolimatech Megahalems se u nás prodává od 1300 Kč. Bohužel, Prolimatech nedodává k pasivu Megahalems ventilátor a u modré verze tomu asi nebude jinak, takže musíte počítat s další investicí.

Zdroje: Cowcotland, Facebook Caseking.de