Hlavní navigace

S Windows Phone 9 a multitaskingem se vývojáři seznámí v prosinci [drb]

25. 8. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Web TK Tech News, který by podle některých v oblasti vypouštění tajných zpráv na internet měl nahradit chybějící @evleaks, naservíroval zajímavý drb. V tomto prosinci Microsoft uvede Windows Phone 9. Ne oficiálně pro všechny, ale pro vývojáře. Což, pokud tomu správně rozumíme, by tím pádem mohlo být uvolnění pro všechny zájemce, kteří svůj účet označí jako vývojářský.

Tímto způsobem nyní fanoušci většinou bez problému získávají okamžitě nejčerstvější sestavení operačního systému pro smartphony. Proč to dává smysl? Microsoft v současnosti pracuje na Windows 9. S těmi počítá na jaro. Současně se Windows Phone mají sloučit s Windows RT, čímž vznikne jednotný systém pro mobily a tablety, zcela bez desktopu.

 

Vzhledem ke sjednocování systémů by dávalo smysl sjednocení vývojových cyklů. I s mobilními dlaždicemi bychom tím pádem počítali na jaro. Dokončování systému ke konci roku by v takovém případě bylo reálné. Podle dalších informací mají Windows Phone 9 na zařízeních s úhlopříčkou aspoň 4,7" podporovat více oken. Že by multitasking?

Zdroj: TK Tech News via WinBeta