Hlavní navigace

Samsung nenechá na Apple nit suchou. Vysmál se iPhone 5 v nové reklamě

17. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Mezi Samsungem a Applem to vře. A už pěkně dlouho. Přiznám se, že sledovat věčné patentové souboje, skryté urážky a soudní přestřelky začíná trochu nudit. Boj je však v plném proudu a rozhodně v nejbližší době neustane.

 

Téměř okamžitě po uvedení nového iPhone nechala společnost Samsung vyrobit letáky, které nabízejí srovnání mezi iPhone 5 a vlajkovou lodí Samsungu Galaxy S III. Kdyby se jednalo o standardní srovnání, bylo by vše nejspíš v pořádku. Samsung ale opět jemnými náznaky poslal Applu drubný šťouchanec.

Reklama totiž naráží na původní kampaň společnosti Apple. Leták jasně říká, že nemáte důvod čekat na nový iPhone, protože nejlepší telefon na světě (Galaxy S III) už je nějaký pátek na trhu. Následuje výčet vlastností telefonů, které vás mají o pravdě přesvědčit.

Seriózní souboj mezi konkurenčními společnostmi se bohužel mění v tradiční dětskou válku o bábovičky na pískovišti. Možná by bylo lepší, kdyby si obě firmy uvědomily, že dotykové chytré mobily jsou si prostě vždycky tak trochu podobné a věnovaly svou energii vývoji něčeho přínosného pro nás, jejich zákazníky.

Zdroj: TBreak