Hlavní navigace

Samsung zpřístupňuje Circle to Search širší veřejnosti. Doposud vlajková funkce zamíří i do levnějších telefonů a tabletů

Sdílet

Zdroj: Samsung
Majitelé telefonů řady Galaxy A nebo tabletů Galaxy Tab S9 FE se mohou těšit na chytré vyhledávání Circle to Search with Google, které si zatím mohli užívat pouze majitelé prémiovějších vlajek.

Od svého představení si funkce Galaxy AI získala přízeň nespočtu uživatelů zejména kvůli svým funkcím spojeným s umělou inteligencí. Doposud však byly všechny funkce jako Circle to Search dostupné pouze pro majitele vlajkových zařízení Samsungu (potažmo Pixelů). Tomu je však nyní konec a funkce Circle to Search with Google se podívá i na levnější zařízení.

Podle zprávy Samsungu na webu obdrží Circle to Search telefony řady Galaxy A (konkrétně modely Galaxy A55, Galaxy A54, Galaxy A35 a Galaxy A34) a tablety Galaxy Tab S9 FE. Funkčnost Circle to Search a její vyvolání přitom budou stejné jako na aktuálně provozovaných modelech.

MMF24

„Díky novým funkcím se výrazně rozšíří možnosti telefonní řady Galaxy A a tabletů Galaxy Tab S9 FE, takže se špičková technologie dostane do rukou většímu množství uživatelů. Chceme zpřístupnit umělou inteligenci nejvyšší třídy široké veřejnosti, aby uživatelé měli více možností při práci i tvůrčí činnosti.“ říká TM Roh, prezident a ředitel divize Mobile eXperience v Samsung Electronics.

Samsung uvolňuje Galaxy AI i do svých starších modelů. Circle to Search doputuje až k telefonům z roku 2021 Přečtěte si také:

Samsung uvolňuje Galaxy AI i do svých starších modelů. Circle to Search doputuje až k telefonům z roku 2021

Výhoda Circle to Search spočívá zejména v jednoduchosti používání. Pro vyhledání totiž nemusíte provádět žádné screenshoty nebo se přepínat na jinou aplikaci, stačí pouze kdekoliv podržet domovské tlačítko (případně linku ve spodní části displeje v případě ovládání telefonu pomocí gest) a označit na displeji místo, které chcete vyhledat. Mimo vyhledávání dokáže Circle to Search with Google také překládat, skenovat QR nebo čárové kódy nebo vám například pomoci s vyřešením úlohy před vámi.