Hlavní navigace

Seznam boduje. Spustil Email Profi, bezplatné neomezené schránky s vlastní doménou

26. 6. 2018

Sdílet

 Autor: Redakce

Před dvěma měsíci jsme vás jako jediní informovali, že v Seznamu chystají novou službu Email Profi. Dnes byla na adrese emailprofi.cz konečně spuštěna, a nakonec je trochu jiná, než jsme čekali. Je totiž zdarma.

Email Profi nabídne schránku s „neomezenou“ kapacitou a bez tradičních domén @seznam.cz, @email.cz nebo @post.cz. Vybrat si totiž můžete libovolnou svou. Stačí si nějakou doménu druhého řádu zaregistrovat a pak používat třeba tatka@smoula.cz.

Možnost vytvořit si bezplatný e-mail s vlastní doménou v minulosti nabízel i Microsoft a Google, ale oba od toho časem ustoupili a tuto službu včetně dodatečných funkcí poskytují  přes placené programy G Suite nebo Office 365.

Email Profi od Seznam.cz Email Profi od Seznam.cz

Služba Seznamu je určená pro jednotlivce, rodiny i firmy, u kterých bude vlastní doména působit profesionálněji než adresa nejpoužívanějšího českého freemailu. Jak nový e-mail zaregistrovat a nastavit, najdete v oficiální nápovědě.

TIP: 15 zajímavých faktů o Seznam Emailu

Správce domény bude moci přes administrační rozhraní zaregistrovat neomezený počet schránek a k nim také aliasů (virtuálních adres). Uživatelé budou ke schránkám přistupovat přes web, mobilní aplikace nebo také klientské programy třetích stran pro mobily i počítače. Seznam už chystá i další funkce, v budoucnu bude možné formátovat podpisy v e-mailech a nastavovat automatické vzkazy během dovolených apod.

ICTS24

TIP: Jak si na Seznamu zapnout dvoufázové ověření?

Jsem rád, že lidem, zejména podnikatelům, nabídneme jednu z dalších možností, jak posunout jejich komunikaci se zákazníky na profesionální úroveň,“ říká David Finger, produktový manažer služby Seznam.cz Email.