Hlavní navigace

Seznam myslí na Android TV a Apple TV. Vydal pro ně aplikaci Stream.cz

25. 4. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Video bere Seznam velmi vážně a jeho uživatelé taktéž. Velká poptávka po videu Seznam donutila rozšířit datacentrum rychleji, než byly původní plány. Jeho internetovou televizi Stream.cz lidé sledují na počítačích, mobilech, tabletech a od loňska i na Smart TV od Samsungu a LG. Teď se rozšíří také na nové platformy Android TV a Apple TV (jen 4. generace).

Stream.cz pro Apple TV
Stream.cz pro Apple TV

Naším dlouhodobým cílem je vycházet divákům vstříc, dopřát jim volbu vybrat si, na co a kdy se chtějí dívat a maximálně jim zpříjemňovat zážitek ze sledování jejich oblíbených seriálů. Aplikace Stream.cz pro Apple TV a Android TV byla proto dalším logickým krokem, kterým ale naše práce nekončí, následovat bude samostatná aplikace Pohádky pro tato zařízení,“ říká Stanislav Hruška, produktový manažer Stream.cz.

Aplikace je možné stáhnout z Play Storu, respektive App Storu, stačí vyhledat slovo Stream. Seznam na stream.cz/tv vydal přesný návod, jak postupovat. Videa jsou dostupná v rozlišení až 1080p. Na Smart TV už Stream.cz zaznamenal přes půl milionu stažení a jen za březen lidé na televizorech zhlédli 1,6 milionu videí.

Zdroj: Seznam