Hlavní navigace

Seznam spouští placenou službu Seznam Premium za 29 Kč měsíčně

9. 2. 2021

Sdílet

Zdroj: Seznam.cz

Seznam začal nabízet službu Premium. Za 339 Kč ročně nebo 29 Kč měsíčně získáte videa bez reklam a status prémiového člena.

Odstranění reklamy se týká služeb Televizeseznam.cz, Seznam Zprávy, Novinky.cz, Super.cz, Sport.cz, a také případných videí na hlavní stránce Seznamu. Platí to pro webový prohlížeč, smartphony i chytré televizory. Reklam na plnoformátové televizní stanici Televize Seznam (šířené terestricky, přes IPTV či satelit) se to ale logicky netýká.

Seznam zdůrazňuje, že vlastní obsah zůstává i nadále zadarmo, změna se týká jen odstranění reklam. „Existuje skupina uživatelů internetu, kterou obtěžuje nebo rozptyluje videoreklama. A přesně na ně míří náš nový produkt Seznam Premium“ vysvětluje Igor Kalaš, ředitel Business Developmentu Seznam.cz.

CS24

Seznam Premium Seznam Premium

Další drobnou změnou je přidání zlaté korunky na profil každého předplatitele, což bude viditelné i v komentářích. Seznam Premium s můžete aktivovat na svém uživatelském profilu, nebo přes nákup v mobilních aplikacích Seznam.cz či Televize Seznam. Podmínky služby si můžete přečíst na webu Seznamu.

zdroj: Seznam

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.