Hlavní navigace

SilentiumPC se pochlubila svou chystanou skříní Aquarius a chladičem Grandis

23. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Polská společnost SilentiumPC poskytla náhledy na několik svých nadcházejících produktů, které vypadají velice zajímavě. Zveřejněná galerie potěší také příznivce Asus ROG.

Zřejmě tím nejzajímavějším je designově povedená skříň Aquarius X90, která na první pohled upoutá zejména svou malou délkou. Pozice mechanik a disků jsou zcela oddělené, a prostřední část je tak vyhrazena pro delší grafickou kartu a snadný průtok vzduchu z trojice předních ventilátorů.

Skříň je však připravena i pro případnou instalaci vodního chlazení. Zajímavostí je taky nezvykle bohatý přední panel se zapínacím a restartovacím tlačítkem. Ten je přístupný z vrchní části skříně a kromě zvukového vstupu a výstupu obsahuje dva konektory USB 3.0 a čtyři USB 2.0.

 

Ve skříni můžete také vidět dvě další nové komponenty od SilentiumPC: procesorový chladič Grandis XE1236 se dvěma ventilátory a zdroj Supremo M1. Podrobnosti zatím bohužel nejsou známy. Skříň Aquarius by se měla na trhu objevit v průběhu března (marca) za zatím nespecifikovanou cenu.

Zdroj: SilentiumPC