Hlavní navigace

Skype Insider Preview 8.35: vypnutí příchozího videa nebo plánování hovorů

27. 11. 2018

Sdílet

 Autor: Redakce

Aktuálně Microsoft připravuje Skype 8.35, který si můžete vyzkoušet v rámci programu Insider. Z oficiálních novinek jsme dříve dozvěděli o integraci OneDrivu, kdy můžete do konverzací přímo sdílet odkazy na soubory a složky ke stažení. Uvedená řada ale nabídne více novinek. Zpřehledněno bylo prostředí pro nastavení barevného schématu.

Můžete si také vybírat z rozšířené palety barevných přechodů, které budou aplikovány primárně na bubliny v konverzacích. Navíc si sami určíte, jestli má být barevný přechod aplikován na bubliny s vašimi zprávami, nebo na zprávy vašeho konverzačního partnera či partnerky.

ICTS24

Čerstvě pak ve Skypu Insider Preview 8.35 přibyla možnost vypnout příchozí video. To znamená, že hovor můžete přijmout, ale pokud budete chtít či potřebovat, můžete video přestat přijímat. To upotřebíte zejména na pomalejším či jinak omezeném připojení.

Plánování hovorů a nové barevné přechody patří k novinkám ve Skypu 8.35 Plánování hovorů a nové barevné přechody patří k novinkám ve Skypu 8.35

Kolega Lukáš Václavík si pak všiml ještě možnosti naplánovat hovor. K tomuto účelu bylo do pole pro psaní zpráv přidáno další tlačítko (už tam začíná být docela plno). Tato změna není nikde popsána, aspoň pokud se špatně nedívám; tlačítko však ve Skypu 8.34 jistě nebylo. Závěrem podotýkám, že na čerstvou verzi 8.35.76.65 zatím nebyl aktualizován Skype pro Windows 10, kde klient podle Microsoftu padá.