Hlavní navigace

Skype pro Windows 8.1 přestane zvonit, když hovor zvednete na jiném zařízení

11. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft sliboval, že vyřeší dlouhodobé problémy se Skypem. Jako první v polovině února oznámil, že se již chaty budou synchronizovat inteligentně. Takže se již přečtené zprávy nebudou opět hlásit jako nepřečtené, přestože jste je už viděli a odpověděli na ně na jiném počítači. Také chodily se zpožděním. Klienti ale očividně podle všeho potřebují provést pár úprav a své straně, aby všechno uspokojivě fungovalo a spolupracovalo.

V poslední verze Skypu pro Windows 8.1 řeší i další věci, na které jsme si stěžovali. Oznámení fungovala takovým způsobem, že všechna zařízení najednou začala zvonit a zvonila i po přijetí hovoru. Skype by přitom mohl určit, které z nich používáme a pípání umožnit pouze onomu jedinému stroji. Alespoň zbytečnému vyzvánění po přijetí je teď ve Skypu 2.6 konec.

 

Jakmile hovor někde přijmete, dotyková edice komunikátoru zvonit přestane. Prý jí to ani nebude trvat dlouho. Podobným vylepšením se před necelými dvěma týdny pochlubil rovněž „webový“ Skype. Ten už je oficiálně dostupný pro všechny uživatele po celém světě. Nejnovější verzi klienta, kterou jsme si dnes představili, získáte ve Windows Store.

CS24

Skype 2.6 už nebdue zvonit, když hovor zvednete na jiném zařízení
Skype 2.6 už nebude zvonit, když hovor zvednete na jiném zařízení

Zdroj: Skype Blogs