Hlavní navigace

Skype pro Windows Phone a iPhone načítá rychleji konverzace

5. 12. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft je toho názoru, že větší smajlíci jsou lepší než menší. Skype 2.25 pro Windows Phone tedy smajlíky nafukuje, vedle toho naštěstí přináší dalších pár příjemných vylepšení. Pracovalo se na dlouhodobé výtce – pomalé načítání konverzací už podle společnosti padlo. Když klepnete na oznámení o příchozí zprávě, měl by se chat objevit rychleji.

Jiné části aplikace tentokrát dále optimalizovány nebyly. Z konverzací už také odstraníte zprávy. Jak ale Microsoft varuje, na jiných platformách odebrané zprávy stále uvidíte. Někoho potěší skupinový chat. Skupiny lze přidávat k oblíbeným položkám na hlavní obrazovce aplikace, uvidíte i avatary všech zúčastněných.

 

Pár novinek se sešlo rovněž ve zvláštním komunikátoru Skype Qik pro Windows Phone. Např. už můžete posílat předpřipravené vzkazy (tzv. Qik Fliks). O pár dní dříve dále vyšel nový Skype 5.7 for iPhone. Ten vás pro změnu nechá ukládat a mazat fotky z chatu, i on načítá zprávy v konverzacích rychleji a zobrazuje avatary v každém chatu, i ve skupinovém. Všimnete si též filtrů pro rychlejší orientaci v seznamu kontaktů.

Zdroj: Skype Blogs 1 | 2