Hlavní navigace

Sony spustilo český e-shop. Vytvoří notebook na míru a na vrácení máte 30 dní

27. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Česká pobočka japonského výrobce má nový e-shop, ve kterém můžete nakupovat veškeré produkty včetně těch, které jinde ani nenabízejí. Na Sony.cz najdete vše od AV systémů, přes foťáky, televizory, tablety až po telefony nebo příslušenství k PlayStationu.

Nový e-shop Sony.cz
Nový e-shop Sony.cz

Všechny produkty Sony doručí zdarma, a to i například levnější kabely nebo paměťové karty. Bonusem je rovněž 30denní záruka na vrácení zboží, zákon přitom vyžaduje jen 14denní. Sony také slibuje až 10% slevy pro studenty a v tuto chvíli láká na prodlouženou záruku (na 3, 4, nebo 5 let v závislosti na produktu) za pouhou korunu.

 

A kdo bude kupovat nový notebook, může si jej nakonfigurovat dle vlastních potřeb. V e-shopu Sony si budete moci vybrat procesor, kapacitu paměti i disku nebo verzi operačního systému. Notebooku můžete změnit barvu nebo přidat gravírování se svým jménem nebo jiným nápisem. Sestavení na míru je dostupné u modelů Vaio Duo 13, Vaio Pro, Vaio Fit E, Vaio Fit Multi-fliip a Vaio Tap 11. V tuto chvíli zatím objednávání bohužel nefunguje, e-shop prochází údržbou.