Hlavní navigace

Soutěž o herní supermyš Logitech Wireless Gaming Mouse G700 (Happy Mondays)

6. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ještě 36 hodin s námi můžete hrát o herní myš Logitechu. Bezdrátový model G700 v hodnotě více než 2000 Kč jste si sami vysnili na naší facebookové stránce, takže jsme zatahali za nitky a do soutěže ji skutečně dostali.

Dobře poslouží hráčům, ale i grafikům či jen fanouškům futuristického designu. Pokud do žádné z těchto skupin nepatříte, můžete ji zkusit vyhrát pro své kamarády nebo rodinu.

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Wireless Gaming Mouse G700 je bezdrátová herní myš s třinácti precizně umístěnými tlačítky, které lze naprogramovat na jednu konkrétní činnost nebo jim přiřadit i složitá makra. Myš má plnorychlostní bezdrátové spojení (1000 přenosů za sekundu), dokonale ergonomický tvar a dobíjecí kabel, který umožňuje myš nabíjet i během používání a současně slouží pro přenos dat prostřednictvím sítě LAN. O celém setu, resp. řadě Logitech G – tedy klávesnice, myš a headset – informoval také server ExtraHardware.cz.

CS24

Umíš hledat na internetu, pořídit fotku a odeslat e-mail?

Jestli si myslíš, že to byzchybně zvládneš, pak směle do toho. To, co od tebe chceme, najdeš vypsané v bodech níže. Postupuj pomalu a v klidu, protože tady končí veškerá sranda:

  1. Staň se fanouškem stránky Cnews.cz nebo followerem Twitter účtu @CnewsCZ.
  2. Chceme, abys zjistil, který herní produkt společnosti Logitech upoutal největší pozornost českých a slovenských médií v roce 2010. Na výběr máš buď Gaming Headset G930, nebo Gaming Mouse G700, nebo Gaming Keyboard G510. Nápovědu najdeš zde. Ovšem co je to za zařízení, tak to už musíš poznat sám. Označení hardwaru si zapamatuj.
  3. Teď si vezmi nějaký foťák nebo mobil s foťákem a blikni svoji myš. Ano, opravdu tu, kterou připojuješ k počítači. Buď kreativní. Chystáme i spešl cenu pro nejzajímavější snímek.
  4. A finale grande: vytvoř novou e-mailovou zprávu, do předmětu napiš [W10] Soutěž o myš Logitech G700. Do těla e-mailu napiš název zařízení, které jsi našel na fanstránkách Logitech. A konečně přilož fotografii myši, kterou jsi vyfotil. Jestli jsi provedl vše, odešli e-mail na adresu happymondayscz@gmail.com.

Soutěž a její podmínky hledejte na Happy Mondays.