Hlavní navigace

Stáhněte Metrotube pro Windows 8 a prohlížejte videa z YouTube ve full HD

3. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Majitelé osobních počítačů neocení Metrotube tolik jako vlastníci tabletů. Právě ti budou vděční za to, že nemusí používat standardní webovou verzi portálu YouTube. Aplikace vám dovolí ve skutečně pěkném prostředí přepínat se mezi kvalitami streamu, což by jinak na dotekové obrazovce mohl být celkem problém. První vydání sice neohromí počtem funkcí, na druhou stranu jej můžete používat úplně zdarma.

Sesterský Metrotube pro Windows Phone je přitom zpoplatněný, byť za symbolických 0,99 dolaru. Vysvětlení se najde. Aplikace totiž nese nálepku beta, proto lze předpokládat, že k jejímu zpoplatnění dojde teprve v budoucnu, až bude považována za stabilní a zmíněný štítek jí bude odňat. Metrotube naleznete ke stažení ve Windows Store.

 

V současnosti můžete prohlížet své odběry, měnit zobrazení hlavní obrazovky, sdílet obsah a využívat jednu z vlastností Metra ve Windows 8, a sice běh v režimu postranního panelu. Aplikace zatím bohužel nepodporuje přednačítání videí ani seznamy stop, obojího se ale dočkáme časem.

MetroTube pro Windows 8
MetroTube pro Windows 8 | Foto: Lazyworm Applications

Zdroj: Lazyworm Applications via Neowin