Hlavní navigace

Stahujte aktualizaci pro lepší kompatibilitu s aplikacemi ve Windows

27. 6. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ačkoli je Windows 7 obecně znám pro poměrně dobrou kompatibilitu s řadou aplikací a ovladačů, různým problémům se zcela nevyhne, a tak některé mohou v extrémním případě vyvolat i pád systému.

U takových aplikací Windows 7 buď zobrazí před spuštěním varování, zablokuje je úplně, nebo vývojáři problém opraví ve formě aktualizace pro systém Windows. A právě třetím přístupem přidává či odebírá blokování záplata KB982519, která dále opravuje problémy při běhu aplikací jako Lenovo Tablet Shortcut Menu, Logitech QuickCam, Sensible Vision’s Fast Access software, App-v, O & O Defrag Professional v11.6, Alcohol 120% v1.9.8, Alcohol 52% v2.0.0.1331, Quotewerks a další.

Aktualizaci můžete stahovat pro systém 32bitovou i 64bitovou edici Windows 7. U systému Windows Vista byly opraveny problémy s aplikací Winamp a Version Lie, přičemž záplatu lze stejně jako v případě předchozích "sedmiček" stahovat jak pro Vista 32bit, tak pro 64bitové vydání.

Pro kompletní a podrobný seznam opravených problémů a odkazy na záplatu pro serverové varianty zmíněných systémů navštivte stránku Microsoftu.

Zdroj: Microsoft