Hlavní navigace

Stahujte nové motivy pro Windows 7 a 8: Londýnská architektura či Nový Zéland

23. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Řekami proteklo dost vody od doby, kdy jsme vás naposledy upozorňovali na dostupnost motivů pro Windows. Microsoft si pro nás každopádně přichystal slušnou nálož. Firma opět vytěžila fotografie, které jí poslali dobrovolníci z celého světa. Naposledy využila dokonce snímky od českého fotografa.

Tip: Jarní motivy pro Windows 7 a 8: včely, květiny a zahrady od českého fotografa

Tentokrát procestujete svět. První zastávkou je Nový Zéland, resp. západní pobřeží státu v New Zealand Landscapes: West Coast. Na obrazovce se vám budou v celé své kráse předvádět pláže, skály a mořské vlny. Zastavíte se také v Kanadě, což znamená, že z teplých krajů utečete naopak do velmi chladného podnebí. Winter Garden vám nabídne opravdu mrazivé detaily rostlin pokrytých bílou vrstvou.

 

Myslíte, že civilizací zamořené Německo nemá moc výhledů, které by vás zaujaly? Jeden z fotografů se vydal nasnímat pobřeží, jež mu náleží. Coastal Germany vás některými povedenými obrázky překvapí. Chtěli jste zajet na ostrov Sardinie? Sardinian Shores vás nechá prozkoumat jeho velmi specifickou část, a sice nejbližší okolí pobřeží. Některé scény odhalují krásy matky přírody, jiné zase um lidských rukou.

Nejspíš byste neuhodli, že další výlet vás vezme do Makedonie. Místní fotograf zachytil kapky vody, kterak se usazují na různých částech rostlin. Raindrops and Dew pro českého uživatele vlastně nebude představovat žádný exotický zážitek. Zákoutí Londýna se sice mohou zdát ohraná, ale v podání London Architecture vám jistě přijdou zajímavá. Tohle opravdu nejsou snímky, které si běžný turista přiveze domů.

Přírodovědci nechť se mezitím zapojí do zkoumání motýlů v motivu Butterflies of Nagpur. Tyto exotické druhy běžně v Česku nepotkáte.

CS24

Nový Zéland

Zdroj: Windows Experience Blog