Hlavní navigace

Studentfone: nový virtuál chystá „neotřelou nabídku“ pro studenty

27. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jestli jsou si současní virtuálové podobní jako vejce vejci, změnit by to mohl Studentfone. Už podle názvu můžeme hádat, že bude cílit (výhradně?) na studenty. Podobná specializace zde zatím chybí. Vymyká se například OpenCall, který láká na levné volání do zahraničí, ale na mladé/studenty nikdo nemyslí. Snad jen velcí operátoři, kteří měli nebo stále ještě mají i výhodnější tarify pro lidi do 26 let.

Studentfone odstartuje za 13 dní
Studentfone odstartuje za 13 dní

Za Studentfonem stojí společnost GTS Alive, která u nás vydává mezinárodní identifikační průkazy pro studenty (ISIC), mladé do 26 let (IYTC), pedagogy (ITIC) a nově i karty Alive pro kombinované a jiné neprezenční formy studia. Karty slouží k ověření totožnosti ve školách, ale díky široké partnerské síti na ně studenti mohou dostávat různé slevy a výhody. Jednou takovou by teoreticky mohlo být i výhodnější volání.

 

Zatím neznáme konkrétní kroky. Studentfone sledujeme od května, kdy si GTS Alive zaregistrovala novou ochrannou známku. Firma nám ale nechtěla prozradit žádné podrobnosti. Definitivním potvrzením, že se něco chystá, je až včerejší spuštění nového webu studentfone.cz. Následující dva týdny bychom se mohli postupného odhalování dočkat na oficiální facebookové stránce.