Hlavní navigace

Takhle fotí chytré brýle Project Glass od Googlu [fotogalerie]

24. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ač jsou chytré brýle stále ve fázi prototypu, vývojářský tým Googlu se s nimi už nebojí chlubit na různých konferencích a možnosti Projectu Glass jsou každý týden postupně odhalovány. Na Google+ Photographer's Conference, která se konala tento týden v San Francisku, byla zveřejněna nová sada fotografií, jež byla pomocí brýlí pořízena.

Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie Project Glass fotogalerie

Fotky z perspektivy našich očí jsou cvaknuty hlasovým příkazem. Ještě není úplně jasné, jakým způsobem jsou zaostřovány, ale kvůli jednoduchosti, rychlosti a menší energetické náročnosti nejspíš optika ani autofokus nemá, spíš jen fix-, nebo fullfocus, jako to známe z nových Nokií.

Kvalita se také podobá starším fotomobilům, zatím asi žádné zázraky od pidisnímače v brýlích čekat nemůže. Z EXIFu jsme se bohužel nedozvěděli žádný informace a ani rozlišení snímků není nativní, protože Google+ je automaticky zmenšuje na maximálně 2048 pixelů na stranu.

 

Zdroj: +Project Glass