Hlavní navigace

Testování karet v závodních hrách bez práce: Adrenaline Racing!

1. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Adrenaline Racing Benchmark Tool je nástrojem pro testování grafických karet ve vybraných závodních hrách, jmenovitě se jedná o tituly DiRT 2, DiRT 3, F1 2010 a F1 2011. Co nabídne oproti zabudovaným verzím přímo ve hrách? Relativně mnoho, umožní vám navolit trať, počet závodníků, typ počasí a pochopitelně také obligátní nastavení kvality (AA, AF, ...), vše zkrátka po ruce na jednom místě.

Nastavené hodnoty lze jednoduše exportovat do souboru a stejně rychle je poté načítat, v podstatě vám tak stačí pouze střídat karty a plynule měřit. Potěší také spojení se systémem BenchZone, jenž umožňuje jednoduše sdílet vaše výsledky s ostatními uloženými na serveru – milovníci lámání rekordů už se mohou těšit.
Silnou stránkou programu je podpora fronty, pokud si přejete proklepnout váš hardware v několika různých nastaveních, stačí je pouze načíst a nechat počítač pracovat. Lze dokonce ukládat i navolené fronty.

Dnešní novinka určitě nemůže chybět ve výbavě recenzentů, jistě ji ocení i čtenářská obec. Aktuální verze ve fázi beta je ke stažení u zdroje. Jsou mezi vámi závodníci?

Nenechte si ujít:
F1 2011: výkon 18 karet v interaktivních grafech

Zdroj: benchzone.adrenaline.uol.com.br