Hlavní navigace

Tomb Raider, Thief a další hry Square Enix jsou teď levně v Humble Bundle

20. 2. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Projekt Humble Bundle, který periodicky pořádá cosi jako charitativní výprodeje her, zajisté není potřeba představovat, psali jsme o něm na tomto místě už mnohokrát. Tento týden opět nastal čas, kdy je v jeho časově omezené nabídce docela pozoruhodná sestava her. Balíček Humble Square Enix Bundle 2 obsahuje až osm her – jak jinak – od firmy Square Enix a jako obvykle za nízkou cenu.

Humble Bundle funguje tím stylem, že za balíček můžete zaplatit kolik chcete (hry pak dostanete formou kódů pro distribuční službu Steam). Minimální cena je obvykle jeden dolar, ale abyste ale měli motivaci vyklopit víc, dostanete obvykle nějaké hry navíc, pokud zaplatíte více než průměrnou částku.

V akci Humble Square Enix Bundle 2 jsou takto v základní nabídce tři hry: strategie Supreme Commander 2 a akce Hitman: Absolution pro PC, plus mobilní variace na Hitmana pro Android (Hitman GO). Asi se ale v případě zájmu vyplatí připlatit, abyste se dostali přes průměr, který je momentálně 7,31 USD. V bonusové části balíčku jsou další tři hry: Thief, Deus Ex: Human Revolution – Director‘s Cut a Murdered: Soul Suspect. Web Humble Bundle také avizuje, že v průběhu akce ještě další hry přibudou, takže se bonusová nadílka asi ještě zatraktivní.

Humble Square Enix Bundle 2

Průměrná zaplacená částka (která se obvykle srovná na úroveň nějakých 5 USD) je tentokrát o něco vyšší, což bude proto, že u nabídky Square Enix číslo 2 má Humble Bundle ještě druhý bonus. Ten už je ale o něco dražší, přijde vás na 15 USD. Pokud zaplatíte aspoň tuto sumu, dostanete ještě Sleeping Dogs a Tomb Raidera.

Tyto hry byly vesměs rozdávány firmou AMD k Radeonům v různých bundlovacích promoakcích, řada z vás je možná touto cestou získala. Teď skrze Humble Bundle mají pro změnu možnost si je hodně levně opatřit i příznivci karet GeForce. Oficiální cena za všechny zahrnuté tituly by za běžných podmínek měla být 165 USD, jenže nedávno byly hry od Square Enix ve slevě na Steamu, takže zas tak radikálně neušetříte.

 

MMF24

Jako obvykle pozor na to, že nabídka je časově omezená na dva týdny. Tento Humble Bundle odstartoval v úterý, takže z něj už zbývá jen nějakých 11 dní a něco. Nakupovat na stránce projektu se tedy bude dát do úterý 3. března, osmi hodin večer našeho času. Hřát vás může, že utracené peníze (pokud se necháte zlákat) půjdou na dobročinné účely – nadacím Make-A-WishGamesAid. Tyto neziskovky zaměřují svoji činnost na pomoc těžce nemocným (Make-A-Wish) nebo postiženým dětem (GamesAid). Ve chvíli psaní tohoto textu se celkově podařilo vybrat něco přes 1,145 milionu USD.

Zdroj: Humble Bundle