Hlavní navigace

Topfun.cz: do konce roku 12 filmů zdarma

22. 12. 2010

Sdílet

 Autor: Redakce

Každý den až do Silvestra se na portálu objeví snímek, který si můžete stáhnout zcela zdarma. Přehrávat jej můžete neomezeně po dobu 24 hodin. Na vlastní tak můžete vyzkoušet největší VoD (video on demand) službu na česko-slovenském trhu. My jsme už testovali, naše postřehy si můžete přečíst zde.

Filmy se objevují už od 20. prosince, zatím je v nabídce snímek Chci to!, Chyťte doktora a Mr. Brooks. Z dalších přijdou ještě Obchodník se smrtí, Předtucha, Milionář z chatrče, Bruno nebo Kozí příběh: Pověsti staré Prahy. Filmy hledejte v pravém panelu na stránce Topfun.tv.

TopfunJaký máme názor na Topfun?

Topfun navíc oznámil spolupráci se studiem NBC Universal, která přináší filmy jako Robin Hood, Mamma Mia!, Zelená zóna, Bournovo ultimátum, Gladiátor apod. V příštím roce má NBC Universal dodat přes 100 snímků. Topfun také rozšířil nabídku Warner Bros. Tyto filmy si můžete nejen půjčovat, ale také kupovat.

Firma chce také spolupracovat se satelistním operátorem Skylink. Prvním ovocem je 100Kč kupón, který Skylink dodává k novým sadám přístupových karet. A pokud máte in-kartu Českých drah, máte nárok na 15% slevu.

Zdroj: Topfun, Skylink