Hlavní navigace

Transformer Pad Infinity s výkonnější Tegrou 3 a full HD displejem v Česku

28. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asus Transformer Prime patří k těm nejlepším desetipalcovým notebookům, které jsou momentálně na trhu. Přesvědčit jste se ostatně mohli i v naší recenzi. Úspěšný model však před časem dostal svého nástupce s označením Tranformer Pad Infinity, který se nyní stal dostupným i na českém trhu. 

Výkonnější nástupce je lepší nejen v ohledu výkonu, ale podstatného vylepšení se dočkal i displej tabletu. Ten nyní nabízí rozlišení 1920 x 1200, tedy stejné, jako na nedávno testovaném Aceru Iconia Tab A700. Panel je i nadále označován jako Super IPS+, což nám slibuje pokračování ve skvělé kvalitě displeje. Srdcem tabletu i nadále zůstává Tegra 3, nyní však ve verzi T33. Ta je kromě tohoto modelu použita pouze ve smartphonu Fujitsu Arrows X F-10D. Liší se především vyšším taktem s maximální hodnotou 1,6 GHz a vyšší frekvencí operační paměti (1600 MHz)

Další změny se týkají konstrukce tabletu – u předchozího modelu si uživatelé stěžovali na horší příjem bezdrátových sítí (Wi-Fi, Bluetooth, GPS). I proto Asus přistoupil ke změnám, které mají tyto strasti vyřešit. Nadále zůstává jednou z největších předností tabletu dlouhá výdrž na baterii, která by se měla pohybovat kolem osmnácti hodin (s připojenou klávesnicí).

Asus Transformer Pad Infinity Asus Transformer Pad Infinity

MMF24

Doporučená cena výrobce je 15 490 Kč za samotný tablet, pokud se rozhodnete pro společný nákup s klávesnicí, zaplatíte celých 17 990 Kč.

Zdroj: TZ Asus