Hlavní navigace

Tři funkce, které vám budou nejvíc chybět v nových iTunes 11

2. 12. 2012

Sdílet

 Autor: Redakce

Po několika odkladech začal Apple konečně s updatem na iTunes 11. Aplikace přináší značně přepracovaný vzhled a spoustu nových funkcí. Teď se ale podíváme na několik důležitých funkcí, které už v nových iTunes nenajdete, a na které jste možná byli zvyklí.

Smířit se musíte s vypuštěním funkce Cover Flow. Bude vám chybět? Funkce sice vypadala velmi efektně, alespoň pokud jste měli doplněné obrázky alb, ale pro praktické použití nebyla úplně nejvhodnější. Každopádně byla velmi výrazná, ovšem v nových „jedenáctkách“ už ji nepotkáte. Využívat se ale dá náhled přes alba.

iTunes 11iTunes 11

Nové iTunes 11 vypadají také mnohem jednodušeji a uživatelsky příjemněji než starší verze. To ale s sebou nese i jednu méně příjemnou vlastnost. Pokud jste byli zvyklí, že máte v rámci programu otevřeno více oken současně, raději se aktualizaci vyhněte. Nová verze už to nenabízí.

iTunes 11

Jednou z hlavních novinek je Mini Player. Ten se naučil spoustu nových a zajímavých funkcí, na některé dřívější ale zase zapomněl. Postrádat budete především rychlé ovládání hlasitosti (nyní se objeví až po kliknutí na zvláštní ikonku) a také už neuvidíte, kolik času ze skladby se aktuálně přehrálo.

iTunes 11iTunes 11

Budou vám tyto funkce chybět, nebo jste je příliš nevyužívali? A co vlastně říkáte na nové iTunes?

ICTS24

Zdroj: News.cnet.com